Storstyling!

Nyligen stylade jag upp en större villa, en tom 8-rummare , ljus och fräsch med stora ytor. Ett riktigt dröm projekt! Här kan ni se mer.

Ett sådant här jobb kräver sin planering och logistik. Merparten av tiden som läggs på ett sådant här jobb sker i huvudet, delvis på papper (packningslistor) och på lagret. När väl möblerna och kassarna är på plats flyter allt oftast på bra. Jag går in i styling zonen och glömmer tid och rum. Nåt som jag alltid gör som jag blir tokig på, men inte kan låta bli, är att jag flänger från rum till rum och gör lite här och lite där och sen kommer jag på att jag ”måste ju se hur sovrummet kommer bli” och så är jag där en stund. Jag är helt enkelt otålig och vill se om allt blir som jag hade planerat…jaja, man är väl som man är antar jag. För sent att göra nåt åt. Haha.

Denna veckan har jag gjort ett inredningsjobb åt en familj och stylat två student lyor i Lund. I morgon är det admin dag vid datorn och så ska jag fixa till ett par möbler. Variation! I love it! 💖

Ha en fin start på September!

signatur

 

Fotnot:
Så här ett år efter inlägget ovan kan jag konstatera att fokus inte direkt legat på bloggandet utan tid är som för så många andra en bristvara i det egna företagandet… :). Så i och med detta sätter jag punkt för det mer traditionella bloggandet och kommer i stället använda detta forum till att framöver löpande publicera bilder från mina senaste uppdrag då jag hoppas och tror att det är detta ni vill se!