In der Presse!

Ja, jag erkänner att jag fick googla rubriken, det var längesen man använde skoltyskan! :) Jag berättade nyligen om ett ”hemma-hos” reportage som gjordes hemma hos mig runt påsk i fjol. Samma dag som jag skrev om det reportaget här på bloggen så fick jag veta att jag i dagarna varit med i en tysk inrednings- och idé tidning ”101 Wohntrends”. Innehållet är nästan samma som publicerades här hemma i Leva & Bo, fast med lite fler bilder och mer text. Lite lustigt att det kommer ut i tysk media ett år senare! :) Häromdagen fick jag hem tidningen i brevlådan (tack Camilla!) så satt precis och kollade igenom. Blev lite paff när det var flera sidor (tack Google translate!) och så slogs jag än en gång av hur annorlunda mitt hem ser ut idag, inte mycket som är sig likt sen reportaget gjordes och om ett år kommer jag förmodligen säga likadant. Mitt hem kommer nog alltid vara i konstant förändring, inser att det verkar lite knasigt för en del, men så är livet som inredningstokig! 😉

Schönes Wochenende! :)

– Eva

 

  • 101 Wohntrends heter tidningen.

  • Inte mycket som är sig likt numera, tror bara det är gungstolen som är kvar

  • Köket har också fått sig en liten makeover sen detta reportage gjordes.

  • Nyligen åkte rottingfåtöljen ut och resten har också fått andra placeringar i hemmet.

  • Ovanvåningen har möblerats om och min pysselhörna har åkt ut. Kom fram till att det räckte med en pysselstuga 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.