Från snö till tö…

Om man inte tänker på hur tiden flyger iväg i vanliga fall så gör man det med råge när man ser datumet från det senaste inlägget! Känns som att det kommer bli julafton innan man hinner blinka även om snön som föll för några dagar sen nu har töat bort. Med snön och frosten fick jag med ens en riktig vinterkänsla och jag bunkrade upp med granris, hyacinter, mossa och annat och körde järnet i trädgården! Lite för tidigt för stjärnor och tomtar än, men ljusslingor och vinterdekorationer måste väl vara tillåtet? 😉

Nu sitter jag vid datorn och jobbar och ser min islykta töa bort utanför fönstret och spellistan med julmusik är tills vidare utbytt till något annat. Hoppas få bjuda på några styling bilder snart igen, tills dess får ni hålla till godo med lite ”styling” från min trädgård!

Förresten…om det är någon annan än jag som ser blå ramar runt varje bild och hyperlänk på min hemsida så är det inte någon ny cool design utan en liten sidoeffekt av en uppgradering…ska ta tag i det nu! :)

signatur

 

  • Vintermys i trädgården.

  • Mina gamla skrillor får hänga med lite till…

  • Islyktan är redan ett minne blott, men den var fin så länge den varade…

  • Kastanjer håller sig länge när man har dom utomhus. T.o.m när man borrar hål i dom!

  • Enkel ampel med en hyacint inlindad i mossa.

  • En ännu enklare ampel är att helt enkelt hänga en korg i ett band…

  • Min kompis! Han trivs när han får vara utomhus…och får ligga på en matta….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.